Zomers evenement in Abcoude

soulcollageevenement

Een zomers evenement in Abcoude!

Mini workshops SoulCollage ®

SoulCollage® is een bijzondere manier van collages maken. Op een vaste maat kaart combineer je plaatjes net zo lang tot het resultaat je aanspreekt. Behalve dat het prettig is om intuïtief te kiezen en collages te maken levert het lezen van je kaarten ook veel inzichten op.

Het lijkt me een uitdaging om deze zomer met zoveel mogelijk mensen (individueel of in een groepje) kaarten te maken. Omdat ik zelf zoveel plezier in heb  en om er meer bekendheid aan te geven.

Het idee is om bij mij thuis aan de slag te gaan en in ongeveer twee uur tijd een of meer mooie kaarten te maken en te lezen. Ik heb alles wat je nodig hebt om de collage te maken en een enorme collectie met plaatjes om uit te kiezen. Je hoeft niet creatief te zijn om een collage te kunnen maken. Je neemt een afbeelding die je aanspreek en daar zoek je iets bij.

Dit evenement loopt van 24 juli tot en met 1 september. In overleg bepalen we de dag en het tijdstip. Je investering is 35 euro, daarvoor krijg je alle materialen die je nodig hebt en koffie of thee met wat lekkers erbij.

Ik daag je uit om je creativiteit op te laten borrelen en te ontdekken over welke innerlijke wijsheden je beschikt.